D&M

belgian design for you

d&mwelkom

D&M verrijkt de unieke sfeer van elk thuis. Pure materialen, natuurlijke kleuren en sobere vormen bevestigen de kracht van eenvoud en harmonie voor elk interieur. Sfeervol wonen tot de essentie herleid, loopt als een gouden draad door onze drie huismerken:

d&mdepot
d&mfabrics
d&mtable

Lees verder

D&M, lid van:

Mitglied

d&mherfst & winter 2016

w380h175q85zcT_w380h175q85zcT_spring_2016_1

 

De dagen worden langzaam maar zeker korter en ook de temperaturen moeten beetje bij beetje inleveren. Terwijl de natuur zich klaarmaakt voor haar winterslaap, zoeken wij binnen de warmte en gezelligheid op. D&M helpt je graag om het thuis extra knus te maken. Met een hele resem nieuwe interieurcollecties kondigt het koude seizoen zich extra sfeervol aan. Het palet combineert zachte, serene tinten als ice-cream wit en lichtgoud met stijlvol donkergrijs. Accenten in warm koper of intens koraal en rood zorgen voor dat o zo nodige vleugje kleur tijdens de donkere wintermaanden. Door te kiezen voor natuurlijke materialen als klei, kurk, hout of touw brengt D&M de natuur tijdens de wintermaanden binnen in je huis. 

d&mCHIQ, boordevol klasse

w380h175q85zcT_CHIQ_0529_2kopie

 

Deze collectie heeft haar naam niet gestolen. Het speciale glazuur, intens donkergrijs dat uitvloeit in warm koper, geeft elk ontwerp een stijlvolle en luxueuze uitstraling. De kunstig gebogen schaal is met stip het pronkstuk uit deze collectie die vervolledigd wordt door vier potten in verschillende groottes.

d&mCHESTNUT, tijdloze blikvangers

w380h175q85zcT_w380h175q85zcT_spring_2016_1

 

Keramiste Coraly Sepulchre ontwierp voor D&M deze prachtige collectie uit gekleurde klei, beschikbaar in twee tijdloze tinten: strak zwart of zacht wit. Door hun eigenzinnige vormen en met de hand aangebrachte structuren, zijn de ontwerpen uit deze collectie blikvangers in elk interieur. Een kleine en een grote orchideepot worden aangevuld met drie schaaltjes in verschillende groottes en een sierlijke vaas.

d&mgrow, authentieke geweven accenten

GROW-0494-2

 

Deze collectie in ecologisch jute uit Bangladesh straalt authenticiteit uit. Door twee bruintinten met elkaar te verweven ontstaat een warm zwartbruin. Naast twee verschillende orchideepotten en een grote plantenpot, bevat deze collectie ook twee kommen, twee krantenmanden, een linnenmand en een poef met praktisch handvat. Stuk voor stuk natuurlijke accenten in je interieur.