D&M

belgian design for you

DSC_5732

Als liefhebber van origineel en kwaliteitsvol design, zal je ongetwijfeld je gading vinden in het uitgebreide d&m assortiment. Een aanbod waarin klassieke en gedurfde vormen elkaar vinden in een voortdurend samenspel van materialen, texturen en tinten.

 

d&minterieur Kortrijk

w380h175q85zcT_31

 

D&M en Nightingale brengen een conceptuele installatie tijdens Interieur Kortrijk.
De experimentele designinstallatie, die onthuld wordt tijdens de Biennale, opent een dialoog rondom relevantie binnen een verzadigde maatschappij.

d&mbeurzen winter 2018

D&M x Interieur

 

Interieur Kortrijk - 2018 City festival
October 18th - November 4th
St Maarten Hospital Kortrijk, Belgiumd&mbase

3

 

Overtollig water en nat zand vinden hun weg naar een stijlvol schaaltje, onderaan de potten van de BASE-collectie. Je geliefkoosde plekje aan het raam of je bureau blijft steevast droog. Deze collectie in zwart of wit gekleurde klei met transparant glazuur is bovendien heel geschikt voor bonsaiboompjes. Ook verkrijgbaar als vaas of waterkan. Zie film

d&mgifts

32

 

Voeg een extraatje toe aan je eettafel met de stijlvolle keramieken servetringen van de NIB-collectie. Hun tijdloze karakter is een aanvulling voor een gezellige avond met vrienden. NIB heeft een vorm met reliëf dat zorgt voor een elegant effect. Verkrijgbaar in wit en zwart en per vier verpakt in een giftbox.